La Nit Empresarial de Sant Fruitós de Bages reconeix la trajectòria d'empreses i comerços del municipi

El passat dimarts 13 de desembre l'Ajuntament de Sant Fruitós va reconeixer la trajectòria d'empreses i comerços del municipi en la gala "La Nit Empresarial", en que es va premiar les que han destacat per el fonament de la cultura i tradicions, la solideritat i responsabilitat, la innovació i desenvolupament, la projecció del territori i el valor del comerç de proximitat,  i la seva trajectòria comerical.

Els primers guardons de la gala van homenatjar la tractòria de les empres i comerços implantats al municpi. En la treajectòria de 25 anys es va premiar Automatizaciónes y Movimiento Industrial S.L, La Sirena Alimentación Congelada S.L.U. i la Planxisteria Mecànica Sant Fruitós C.B.

Va ser reconeguda pels seus 50 anys d'activitat al municipi l'empresa A.Raymond Tecniacero S.A.U i Unió Integral Alimentària S.A. i la Cooperativa La Agrícola van recollir el reconeixament pels seus 106 i 129 anys de trajectòria respectivament.

També es van distingir les empreses TRS Perruquers i Wedoit Engineering S.L.U. per la seva consolidació després de 5 anys d'activitat al poble.

Seguidament, van repartir els guardons en les diverses categories. El premi a la solidaritat i responsabilitat social va ser per a The Cyclery S.L. i Boixadós Envasos Metàli·lics. Per la innovació i desenvolupament van ser premiades Elena Vers Estudi de Pilates i Ingimec Ingenieria S.L. Aplicades del Maís S.L van obtenir el guardó pel fonament de la cultura i les tradicions i  el premi al foment de valors de comerç de proximitat va ser al forn Fet de Farina. Finalment, l'Agropecuaria Catalana SCCL i l'habitatge turístic Cal Bosquet van obtenir el guardó a la promoció i projecció del territori.

En la gala també es va reconeixer la trajectòria  comercial de santfruitosencs i santfruitosenques que han suposat un actiu pel seu arrelament al municipi. Els guardonats van ser Antoni Masana, de Sarauto, Antònia Moya Medina, de Foto Isidre, Joan Martínez, de Fundición Martínez i Roser Ferrer de Llibreria Ferrer.ç

Finalment, l'acte va concloure amb un reconeixament i agraïment per la tasca i la gestió realitzada durant els incendis del mes de juliol a les ADF, Protecció Civil i a l'associació de comerciants en representació del comerç del poble.