Accelera Pime Rural al Bages

Des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages posen al servei del teixit empresarial del municipi un servei gratuït d’assessorament en matèria de digitalització, en el marc del programa d’Oficines Accelera Pime Rurals, finançat amb fons NextGenerationEU.

L’Oficina Accelera Pime Rural del Bages, a la que el nostre municipi està adherit, ofereix serveis de sensibilització i suport per a les pimes i persones autònomes i emprenedores ubicades en municipis de menys de 20.000 habitants com és el cas de Sant Fruitós de Bages, per tal d’impulsar-ne la digitalització.

Dels serveis que es duran a terme al nostre municipi destaquem:

  • Assessorament individual i diagnòstic de maduresa digital: Tindrà lloc presencialment al municipi, a l’Edifici Nexe (oficina de Promoció Econòmica), amb cita prèvia. Permetrà avaluar les vostres necessitats en matèria de digitalització i obtenir recomanacions personalitzades, rebre informació sobre ajuts a la digitalització als que podeu accedir i informar-vos dels recursos i serveis als que podeu accedir com a usuaris de l’oficina.
  • Seminari de sensibilització El Cafè Digital: Trobades grupals sobre tecnologies digitals com: lloc web i presència online, e-commerce, gestió de xarxes socials, ciberseguretat, factura electrònica, gestió de clients, etc.
  • Tallers de networking: Oferim la possibilitat d’interactuar amb potencials proveïdors de serveis tecnològics de proximitat.

 

Si esteu interessats en ser usuaris de l’oficina heu de registrar-vos a la web oapbarcelona.com