8a reunió d'associacions empresarials de PAEs del Bages

El pròxim 19 de desembre de 9 a 11.30 a Sant Joan de Vilatorrada es celebrarà la 8a reunió d'associacions empresarials de PAEs del Bages. En aquesta edició es farà un esmorzar de networking on es parlarà sobre la fiscalitat i la transició energètica al PAEs del Bages. 

Una de les primeres qüestions que tocaran és la contribució fiscal de les empreses en cada municipi. Aquest és un tema crucial que toca en la nostra comarca en molts aspectes. Amb una presentació de les principals conclusions tenim l'oportunitat d'entendre millor aquesta dinàmica financera.

Seguidament, l'equip tècnic del Consell Comarcal del Bages guiarà a través d'una sessió de networking durant l'esmorzar. Aquest és el moment perfecte per connectar, intercanviar idees i establir relacions per al futur de la nostra comunitat.

Una altra qüestió de gran importància que abordarem és la capacitat fotovoltaica dels PAE del Bages. L'anàlisi i debat obert sobre aquest tema ens serà presentat per l'equip tècnic de Oicos i Simbiosy. És una oportunitat única per entendre millor com la tecnologia solar pot jugar un paper clau en el nostre desenvolupament sostenible i energètic.

En conjunt, aquesta jornada no només ofereix informació crucial i debats constructius, sinó també una plataforma per connectar, aprendre i col·laborar.

 

Més informació:

Contacte: peconomica@ccbages.cat / 936 930 350

Hora: 9:00 a 11.30

Lloc: CIO Cal Gallifa - Passeig Gallifa, 1 (2a planta)

Inscripcions: https://ja.cat/qFzAE