Nou servei per ajudar empreses a trobar la millor ubicació pel seu negoci

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha posat en marxa un servei d’assessorament per tal d’ajudar a les empreses amb projectes d’expansió a trobar la millor ubicació per al seu negoci als polígons del municipi, en funció de les necessitats de la seva activitat.

El servei es realitza des de l’Oficina de Recuperació Econòmica, i dona a conèixer als interessats les possibilitats amb què compten, a més d’oferir-los l’acompanyament necessari per a facilitar la seva instal·lació a la nova ubicació.

Sant Fruitós de Bages compta amb 107.000m2 de sòl industrial disponible i preparat per edificar, amb parcel·les d’entre 300 i 20.000m2. De cara al futur, amb la finalització de la urbanització del Polígon Industrial de la carretera de Berga, el sòl disponible s’incrementarà més de 400.000m2. Pel que fa a naus industrials, hi ha oferta disponible amb superfícies des dels 250m2 fins als 12.000m2. El consistori ha realitzat un reportatge audiovisual per tal de donar a conèixer tota l’oferta i serveis dels diferents polígons, que podeu visualitzar aquí.

A més, hi ha disponible una base de dades actualitzada, on es poden consultar totes les naus i parcel·les disponibles.

Les persones interessades en implantar o fer créixer la seva empresa al municipi poden sol·licitar aquest nou servei a l'Oficina de recuperació Econòmica a través del correu sfb.promocio.econom@santfruitos.cat o trucant al 93 878 9702.