Món Sant Benet estrena festival de música i gastronomia

Món Sant Benet celebrarà aquesta tardor la primera edició de l’ÓH Festival, un festival de proximitat i petit format que uneix música i gastronomia.

L’esdeveniment està previst pel cap de setmana del 15 i 16 d’octubre de 12 del migdia a 11 de la nit i comptarà amb la participació d’artistes com Ramon Mirabet, Anaïs Vila o Jo Jet i Maria Ribot i els xefs Ivan Margalef i Xavier Benito del restaurant estrella Michelin L’Ó.

En aquesta primera edició es faran actuacions sorpresa en diferents ubicacions com la Plaça de la Creu, l’Absis i la seva terrassa, el Jardins de Montserrat o el Claustre, les quals que es desvelaran en el mateix moment i necessitaran inscripció prèvia.

En el marc del festival s’oferiran activitats paral·leles com un taller de ceràmica natural, l’opció de resoldre un enigma al monestir, un art truck o una discoteca silenciosa al bosc (amb auriculars).

Les entrades ja estan a la venda a la seva pàgina web www.ohfestival.cat i tenen un cost de 12€ amb opció a abonament de cap de setmana per 20€. Els menors de 12 anys tenen l’entrada gratuïta.