VII networking empresarial de Can Padró: la transformació del sector de l'automoció

El VII networking empresarial comarcal de Can Padró, a Castellbell i el Vilar, aprofundirà aquest any sobre la transformació del sector de l’automoció en el context actual. La jornada, organitzada pel Consell Comarcal del Bages, l’Ajuntament de Manresa i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar amb el suport de la Diputació de Barcelona s’emmarca en els projectes Suport a l’Automoció i Bages TTT (Treball, Talent i Tecnologia). La trobada tindrà lloc al circuit de Can Padró i comptarà amb la participació de l’escriptor i conferenciant José Maria Gasalla que pronunciarà la ponència Confiant en la confiança.

Abans el consultor especialitzat en projectes complexos M&A i reestructuracions empresarials des d’una perspectiva social, Juan José Berbel, exposarà les seves idees a través de la intervenció La transformació del sector de l’automoció envers l’electromobilitat: impacte i oportunitats.

Inscripcions obertes gratuïtes

La jornada és oberta al teixit empresarial i als professionals autònoms de la comarca de l’àmbit de l’automoció i la mobilitat. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través de la pàgina web ja.cat/bwY89. La sessió acabarà al migdia amb un programa d’activitats lúdiques.