Inicien les Obres de Renovació de la Xarxa d'Abastament d'Aigua

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages informa que el proper divendres 11 d'agost de 2023 es donarà inici a les obres de renovació de la xarxa d'abastament d'aigua potable als carrers Pic Negre i Pica d'Estats del polígon industrial Sant Isidre. Aquesta actuació és una part integral del Pla director del Servei i del Pla de reposicions i millores en instal·lacions d'abastament d'aigua potable, i serà duta a terme per Aigües de Manresa, SA, en col·laboració amb l'Ajuntament.

L'objectiu principal d'aquestes obres és millorar la qualitat i la fiabilitat de la xarxa d'abastament d'aigua potable, mitjançant la renovació de les canonades i vàlvules. Les actuacions es duran a terme durant un període de tres setmanes, amb un inici previst pel 11 d'agost. Malgrat això, no es preveuen afectacions significatives al trànsit de vehicles a la calçada durant aquest període.

Per minimitzar les molèsties als residents i als negocis de la zona, es garantirà l'accés a les finques on s'exerceix l'activitat econòmica durant tota la durada de les obres. Tanmateix, cal tenir en compte que hi haurà afectacions en un tram de la vorera del carrer Pic Negre, entre els números 21 i 31, així com al carrer Pica d'Estats, concretament al número 41.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i Aigües de Manresa, SA, treballaran conjuntament per assegurar que les obres es desenvolupin de la manera més eficient i amb el menor impacte possible per als veïns i els negocis de la zona. Es prega a tots els residents i usuaris de la via pública que segueixin les indicacions de desviament i precaució establertes durant aquest període.

obres aigues