Millora de clavegueram del Poligon Industrial la Serreta

L'ajuntament de Sant Fruitòs de Bages informa d'una important obra de millora que tindrà lloc al polígon industrial La Serreta a partir del proper dilluns, dia 23 d'octubre de 2023. Aquesta intervenció té com a objectiu abordar problemes d'insuficiència en el drenatge d'aigües pluvials al carrer Vallcebre del polígon industrial.

En episodis de fortes pluges, s'ha detectat una problemàtica relativa a la capacitat del clavegueram municipal per gestionar les aigües pluvials en aquesta àrea. Amb l'objectiu de solucionar aquest problema i millorar la capacitat hidràulica de desguàs del carrer i les edificacions veïnes, s'ha planificat la construcció de dos sobreeixidors entre els conductes de sanejament d'aigües residuals i pluvials. Aquestes obres també inclouran les mesures de telegestió necessàries per al control eficaç d'aquests sobreeixidors, tal com ho estableix l'Agència Catalunya de l'Aigua.

Aquestes millores es troben incloses en el Pla anual de reposicions i millora de les instal·lacions del clavegueram municipal i es preveu que tinguin una durada d'aproximadament 3 setmanes. Durant tot el procés de construcció, es garantirà el pas de vehicles pel carrer Vallcebre, així com l'accés a les finques situades en aquesta àrea.

L'execució d'aquestes obres serà duta a terme per Aigües de Manresa, SA, que actuarà com a mitjà i servei tècnic per a l'explotació i manteniment de les instal·lacions municipals d'abastament d'aigua potable i del clavegueram. Aquesta col·laboració assegura una gestió competent i professional de les millores necessàries per garantir la seguretat i la eficàcia de la infraestructura de clavegueram al polígon industrial La Serreta.

L'Ajuntament agraeix la comprensió i col·laboració de la ciutadania durant aquest període d'obres i reitera el seu compromís amb la millora de la qualitat de vida i la seguretat de tots els residents i empreses del polígon industrial La Serreta. Si teniu alguna pregunta o inquietud, no dubteu a contactar amb l'ajuntament de Sant Fruitós.