El fabricant Babolat adequa una nau al polígon de Santa Anna

L’històric fabricant dels esports de raqueta Babolat està adequant una nau al polígon de Santa Anna per innovar en la fabricació de raquetes de pàdel d’alta gamma.

Es tracta d’una nau de 974 metres quadrats a la part posterior de la nau de Block’s, de la constructora tècnica Abinsa, dels quals 891 es dedicaran a producció i la resta a oficines, segons el projecte inicial facilitat a l’Ajuntament de Sant Fruitós. L’empresa preveu la contractació de 14 persones, segons aquest mateix projecte.

El nou equipament de Babolat estarà dedicat a la recerca i desenvolupament i a sèries limitades de pales de pàdel, segons va anunciar el propietari de l’empresa, Eric Babolat. Serà el primer centre d’aquestes característiques de Babolat al món. La previsió de l’empresa francesa és que les pales produïdes a Sant Fruitós arribin al mercat entre el 2024 i el 2025. Babolat s’ha convertit en una de les firmes de més prestigi al pàdel, sector en el qual té activitat des de fa més de vint anys. L’estudi de Sant Fruitós ha de servir per «provar i desenvolupar les seves pròpies raquetes de pàdel». Un «projecte pilot que permetrà a Babolat explorar nous mètodes de fabricació», segons ha explicat la mateixa marca. Per a Babolat, «es tracta d’un pas cap a la producció local per als mercats locals.