Jornada tecnològica sobre diagnòstic digital

El proper 29 de febrer l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i OAPrural ha creat una jornada anomenada "El joc del diagnòstic digital" amb l'objectiu d'analitzar el reptes dels processos de transformació digital de les empreses.

A través d'una partida de cartes els assistents descobriran quines son les palanques clau de la transformació digital i com cada empresa ha de definir el seu full de ruta en funció de les seves fortaleses i debilitats.

La sessió serà conduïda per en Xavier Olivares,director&mindshaker d'isotònia, l'estudi d'innovació que us fa de xerpa en el vostre camí cap el canvi.

Aquesta sessió s'emmarca dintre del cicle de Jornades Tecnològiques a Sant Fruitós del Bages 2024 en el que s'analitzaran tendències tecnològiques i innovació per a les empreses i comerços ubicats a Sant Fruitós de Bages. L'objectiu és promoure un espai de col·laboració, coneixement i networking del teixit empresarial local.

INSCRIPCIONS: https://areasocio.secartys.org/eventos/oaprural-jornada-tecnologica-sfb-el-joc-del-diagnostic-digital/registration 

MÉS INFORMACIÓ:

Marta Figueras | Project Manager OAPrural Secartys/Sinergia

e-mail | mfigueras@secartys.org

Mòbil | (+34) 722 815 896