Món Sant Benet acoje la 9a edición de la Fiesta Alícia't recuperando la presencialidad

Món Sant Benet acoje este sábado la Fiesta Alícia't, la fiesta de la gastronomía de las comarcas de Barcelona que pone el acento en el producto de proximidad y del territorio. 

Este año se celebra la 9a edición de esta fiesta, impulsada por la Fundación Catalunya La Pedrera, la Fundación Alícia Y la Diputación de Barcelona. La propuesta acerca la cocina fácil y sostenible para todo le mundo y este año pone el foco en los productos y experiencias gastronómicas de proximidad. 

Activitats i tallers de cuina per a tots els públics

La Festa Alícia’t concentra en un sol dia desenes de propostes d’activitats pensades per a tots els públics: des de tastos o demostracions culinàries de xefs de primer nivell, com la xef Ada Parellada del Semproniana, Fran Baixas del Follia de Pot o lvan Margalef del restaurant l’Ó de Món Sant Benet, fins a tallers per a públic adult i tallers per apropar la cuina als més petits.

La jornada comptarà també, com ja és habitual, amb un espai expositiu que esdevé un gran aparador dels atractius turístics i gastronòmics de les comarques de Barcelona.

La música, els espectacles i les activitats infantils a l’aire lliure seran, sense dubte, un altre dels atractius de la jornada que tancarà amb el concert gratuït del grup: “Made in Black” a l’escenari del Prat.

Les entrades per als tallers i els tastos ja es poden adquirir a la pàgina web de la festa on també es pot consultar tota la programació a: https://festaalicia.alicia.cat/