Sant Fruitós instal·larà càmeres lectores de matrícules i de videogravació a Torroella de Baix

Sant Fruitós de Bages instal·larà, durant aquest mes de març, tres nous dispositius de lectura de matrícules de vehicles i de videogravació a Torroella de Baix.

Concretament, s'ubicaran al carrer del Sol, al carrer Josep Boixaderas i al carrer Ambika, dins el polígon Industrial Llobregat.

Aquests dispositius permeten augmentar la seguretat tant de les zones residencials com industrials, ja que és un sistema que permet treballar proactivament als cossos policials. Aquests aparells compten amb un sistema capaç de capturar amb fiabilitat de més del 97% de les matrícules dels automòbils i avisen immediatament a la Policia Local en cas que detectin l'entrada d'un vehicle sospitós. A banda també permeten tenir un registre que pot ser útil en cas d'investigacions posteriors.

Aquestes tres noves càmeres s'afegeixen a les 20 que ja hi ha en funcionament al municipi: 3 a Pineda de Bages, 4 a Les Brucardes, 2 a La Rosaleda, 4 al nucli, 4 al polígon industrial Casa Nova – Riu d'Or i 3 al polígon industrial Sant Isidre.