Jornada tecnològica sobre la digitalització de la PIME Indutrial

El proper 21 de març, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i OAPrural uneixen esforços per convidar-vos a participar en una jornada pionera centrada en la "Digitalització de la Pime Industrial". Aquest esdeveniment té com a objectiu principal difondre les tecnologies aplicables que impulsen el progrés en la transformació digital dels processos industrials.

Dins d'aquesta jornada, es destacaran temes d'avantguarda com la robòtica col·laborativa, l'Internet de les Coses (IoT) i l'aplicació de tecnologia Blockchain a la cadena de subministraments. Aquests són només alguns exemples de les tecnologies que es posaran a l'abast de les petites i mitjanes empreses (pimes) del sector industrial, donant-los eines clau per a la seva modernització.

La introducció de la robòtica col·laborativa millorarà la eficiència dels processos productius, mentre que l'aplicació de l'IoT permetrà la monitorització i el control en temps real. A més, la tecnologia Blockchain proporcionarà una capa de transparència i seguretat a la cadena de subministraments, garantint una gestió més eficient i confiable.

Una de les prioritats destacades és la sostenibilitat. Aquesta jornada posarà èmfasi en com aquestes tecnologies poden contribuir a la producció respectuosa amb el medi ambient. La incorporació de fonts d'energia renovable, una gestió eficient dels recursos i la minimització de residus són aspectes que es discutiran en profunditat. La digitalització, doncs, no només millorarà la competitivitat, sinó que també afavorirà pràctiques empresarials més ecològiques.

Aquesta jornada forma part del cicle de Jornades Tecnològiques a Sant Fruitós del Bages 2024, on s'analitzaran les tendències tecnològiques i la innovació destinada a les empreses i comerços locals. Amb l'objectiu de crear un espai de col·laboració, coneixement i networking, aquest esdeveniment busca reforçar els llaços dins del teixit empresarial local i fomentar el creixement sostenible.

Us animem a participar activament en aquesta jornada, ja que representa una oportunitat única per actualitzar-vos sobre les últimes tendències tecnològiques, connectar amb altres professionals del sector i contribuir al futur tecnològic i sostenible de Sant Fruitós de Bages.

 

Més informació:

Marta Figueras | Project Manager OAPrural Secartys/Sinergia

e-mail | mfigueras@secartys.org

Mòbil | (+34) 722 815 896