II Jornades Gastronòmiques de l'Arròs del Delta de l'Ebre

Les Terres de l’Ebre, declarades Reserva de la Biosfera, destaquen pel seu ric llegat natural i cultural. Però també, per l’autenticitat de la seva gent i l’estima d’aquests envers la seva terra. La cultura i folklore popular amb diferents festes tradicionals són evidència de la singularitat i la permanència de les tradicions.

Entre d’altres festes, destaquen les de la Plantada i la Sega de l’Arròs. Aquestes activitats se celebren amb la voluntat de recrear el treball manual dels pagesos del Delta de l’Ebre, que ha desaparegut amb l’arribada dels processos mecanitzats de l’agricultura. I com no, donar a conèixer l’arròs ebrenc, un dels pilars fonamentals de l’economia, però també de la cultura i la gastronomia deltaica.

Del 5 de setembre al 5 d’octubre veniu a gaudir de les II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs del Delta de l’Ebre. Restaurants de La Ràpita, Deltebre, l’Ampolla i Amposta us han preparat un seguit de deliciosos menús on podreu tastar tot tipus de receptes basades en l'arròs com l'arròs tot pelat, l'arròs negre o l’arròs de verdures amb bacallà i maridats amb vins de la DO Terra Alta.