El Prat Empresarial aprova el Pla Estratègic per impulsar el desenvolupament local

El Prat Empresarial, l'associació de referència dedicada a promoure el creixement i la prosperitat de les empreses locals al Prat de Llobregat, ha aprovat de manera unànime el seu Pla Estratègic per consolidar i expandir la seva influència en el teixit empresarial local.

La decisió, presa en la darrera reunió de la Junta Directiva, marca un pas crucial cap al futur de l’entitat.

El Pla Estratègic ha estat dissenyat després d'una anàlisi exhaustiva dels punts forts i febleses de l'entitat, així com de l'entorn empresarial en què opera. Segons el president del Prat Empresarial, Jordi Morera, "aquest Pla és el resultat d'un esforç col·lectiu per identificar les àrees clau en les quals hem de centrar-nos per continuar creixent i servir millor als nostres associats”. El president també ha destacat la importància de treballar en l'increment de la massa social i en la definició de continguts de valor afegit per als associats. "És essencial pensar en les expectatives dels nostres membres i oferir-los un valor real que els motivi a formar part de l'associació", ha afirmat Morera.
 
El Pla Estratègic també inclou una estructura organitzativa clara i definida, amb diverses comissions de treball encarregades de diferents àmbits, com ara la gestió de la massa social, la formació, els aspectes jurídics i la comunicació. A més a més, es destaca la importància de la relació amb l'Ajuntament del Prat, que s'ha convertit en un aliat fonamental per a l'entitat. Paral·lelament, s'està preparant un pla de comunicació per difondre els continguts del Pla Estratègic a través de diferents canals. Amb aquesta iniciativa, el Prat Empresarial reafirma el seu compromís amb el creixement i el desenvolupament del teixit empresarial local i posa en marxa les bases per a un futur més prometedor per a tots els seus membres i el municipi en general.
 
Sobre el Prat Empresarial

El Prat Empresarial és una associació independent que té com a missió representar i promoure el creixement del teixit empresarial del Prat de Llobregat. Els seus membres treballen incansablement per proporcionar suport, recursos i oportunitats a les empreses locals, i contribueixen a l'expansió econòmica i al desenvolupament del Prat. L'associació compta amb 65 empreses adherides, així com un gremi que ha sorgit dins de la mateixa entitat, com és el Gremi de Restauradors del Prat, que compta amb una vintena d’associats i associades dedicats al sector de la restauració i l’hostaleria.