2a edició del Servei de diagnosi energètica i gestió de residus

L’Ajuntament ha posat en marxa la segona edició d’un servei gratuit d’assessorament a les empreses pel que fa a la gestió energètica i de residus amb l’objectiu d’ajudar-les a reduir despeses i fomentar la implementació de millores en aquestes àrees.

En la primera edició se’n van beneficiar un total de  6 empreses i 12 centres de treball, i després de la bona acollida que ve tenir, enguany l’Ajuntament repeteix aquesta iniciativa cap a la promoció, competitivitat i sostenibilitat del teixit econòmic del municipi.

Les empreses interessades en participar en aquest projecte, tindran accés a un expert que els realitzarà una diagnosi i els farà propostes de millora. Paral·lelament, rebran assessorament per a la implementació d’energies renovables i es revisarà la gestió de residus per optimitzar-ne els costos.

Les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç.

Aquest servei, que compta amb el suport d’APAES, es du a terme en el marc del Projecte Indústria Circular Bages, un projecte conjunt entre l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, l'Ajuntament de Manresa i el Consell Comarcal del Bages, amb el suport de la Diputació de Barcelona.