Projecte d'un nou espai de trobada pel teixit associatiu del municipi

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages convertirà l’edifici de l’antic Ajuntament en un espai de trobada pel teixit associatiu del municipi.

El projecte de reforma encarregat per l’Ajuntament reubica el jutjat de pau a la primera planta de l’equipament, on també hi haurà diferents despatxos i espais d’emmagatzematge per a les entitats.

A la planta baixa s’hi ubicarà una gran sala polivalent, a peu de carrer, on les entitats podran celebrar actes diversos com xerrades, conferències, tallers o exposicions. Fins ara el centre del municipi no comptava amb un espai amb aquestes característiques.

Totes les plantes de l'edifici comptaran amb sanitaris i un ascensor connectarà els diferents pisos. L’edifici comptarà amb plaques solars fotovoltaiques que permetrà que sigui autosuficient, en consonància amb la resta d’edificis municipals que aposten per l’estalvi energètic.

Les obres de rehabilitació d’aquest nou projecte tindran un cost de 755.000€ i es preveu que s’executin a principis de 2022 i en un termini de dotze mesos.