Sant Fruitós inaugura l'avinguda Girona

Aquest dissabte 22 de gener a les 13h, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha organitzat un petit acte d’inauguració de l’avinguda Girona, després de les obres d’urbanització que s’hi han realitzat els darrers mesos.

La circulació va quedar reoberta el dilluns 10 de gener, coincidint amb el retorn a les aules dels nens i les nenes, ja que és un vial molt transitat per les famílies i infants de les escoles de la zona.

Les obres han consistit en la urbanització del voral oest de l'avinguda, des de la rotonda que enllaça amb la C-16 fins a l'escola Paidos. Concretament s’hi ha construït una vorera ampla per tal que els vianants puguin accedir als equipaments amb seguretat i alhora facilitar-los l'accés a peu fins al cementiri.

La urbanització ha incorporat enllumenat públic, una filera d'arbrat i l’asfaltatge dels dos sentits de circulació. En aquest tram també s'han senyalitzat noves places d'estacionament en línia i una nova parada d'autobús.

Les obres també han dotat la zona d'instal·lacions d'aigua, electricitat, gas, telecomunicacions i sanejament.

Paral·lelament a la urbanització, també s’ha habilitat un nou aparcament a la zona de 1.500m2 amb capacitat per a una cinquantena de vehicles.