Festa Major d'Hivern 2022

Aquest divendres 21 de gener, Sant Fruitós de Bages dona el tret de sortida a la Festa Major d’hivern 2022, coincidint amb el dia de l’onomàstica del patró de la vila.

Entre els actes programats per divendres hi ha:

  • Missa en honor a Sant Fruitós. 12h a l’església parroquial.
  • Actuació dels geganters i grallers de Sant Fruitós, a les 13h a la plaça de l’Església
  • Ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Contemporània. A continuació de l’acte anterior.
  • Pregó institucional a càrrec de Josep Sanfeliu i Marina Altimira, a les 18:30h al Teatre Casal Cultural. Cal descarregar una INVITACIÓ.
  • Vitamina-H, una activitat lúdic-esportiva per a infants que es realitzarà al llarg de tota la jornada al pavelló d’esports municipal.

Pel que fa al dissabte, hi ha previst l’espectacle “Jaleiu” amb Guillem Albà i la Marabunta, al Teatre Casal Cultura. Preu 12€ (anticipades AQUI, jubilats i joves) o per 15 € a guixeta.

Diumenge:

  • 24a edició de la Marxa del Terme, organitzada pel grup excursionista Posa’t en marxa, que sota l’eslògan “Tornem a caminar” proposa dos recorreguts: un de familiar d’11’8km, i un de 21’75km. Sortida 8-9h del matí del Bosquet. Inscripcions 10€ AQUÍ o a Foto Isidre, al Gimnàs V2O o l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament.
  • Obra “Patufet”, a càrrec de la companyia Galliot Teatre, a les 18h. Entrades 5’5€ socis o 7’5 general, AQUÍ

Dissabte 29 de gener a les 20h, el Teatre Casal Cultural acollirà l’obra “Ni rastre de qui vam ser”. Entrades anticipades 10€ AQUÍ

Diumenge 30 de gener, a 2/4 de 7 de la tarda, serà al torn del cinema amb la projecció de “Pan de limón con semillas de amapola”, de Benito Zambrano. Entrades anticipades a 3€ AQUÍ

Tots els actes del programa es realitzaran seguint totes les mesures sanitàries vigents i complint els protocols  dictats per les autoritats.