Sant Fruitós tindrà l'any vinent una rotonda d'accés al polígon de Santa Anna

Sant Fruitós de Bages millorarà l’accessibilitat i la seguretat a la carretera BV-4511 amb la construcció d’una rotonda, que afavorirà la connexió amb el polígon industrial de Santa Anna. La Generalitat ha aprovat el projecte constructiu i preveu licitar les obres aquesta primavera, amb la idea que es realitzi l'any que ve. 

La carretera BV-4511, que transcorre al llarg de tota la zona industrial, registra un trànsit de més de 8.700 vehicles diaris, el 6% dels quals són vehicles pesants que provenen de les empreses del sector. Un dels punts més transitats de la zona, és la intersecció entre aquest vial i el carrer Sakura, per on hi ha una gran afluència de camions i cotxes que posen en perill la seguretat viària durant les incorporacions a la via principal. La construcció d’una rotonda en aquest nus viari permetrà millorar-ne la circulació i facilitar la incorporació de vehicles des del ramal provinent del polígon. El projecte preveu substituir la intersecció actual per una rotonda de 40 metres de diàmetre exterior.

Aquesta actuació compta amb una inversió de prop de 900.000 euros, que es finançaran gràcies a un conveni de col·laboració entre el Departament, l’Ajuntament i el sector privat. Tan el consistori com els empresaris del polígon han mostrat la seva satisfacció perquè es faci realitat una llarga reivindicació que suposarà una important millora en la mobilitat i la seguretat d’aquest sector.