Torna “A la nit, una altra moguda”, alternatives d'oci nocturn per als joves de Castelldefels

Del 3 de maig al 27 de juliol, les nits de divendres i dissabte (de 22 a 2 hores), l’Ajuntament proposa un programa d’activitats lúdiques i esportives per a joves entre 16 i 29 anys

L’oferta proposa un ventall d’activitats que es realitzen en diversos equipaments municipals al llarg de 13 caps de setmana

L’Ajuntament de Castelldefels torna a organitzar una nova edició del programa “A la nit, una altra moguda”, una variada proposta d’activitats per als joves de la ciutat (entre 16 i 29 anys) i que té l’objectiu principal d’oferir una alternativa d’oci nocturn segur i lliure de violències.

Les activitats es realitzen els divendres i dissabtes de les 22 hores a les 2 hores (depenent de l’activitat), entre el 3 de maig i el 27 de juliol. Totes les activitats són gratuïtes però és necessària inscripció prèvia (a la web Entrapolis.com

Les activitats esportives es fan entre el CEM Can Roca (tonificació i/o musculació, futbol) i el Poliesportiu de Can Vinader (Bàsquet i vòlei); el Lasertag es fa al parc del Castell, el cinema al Centre Cívic Vista Alegre, el torneig de futbolí a l’Espai Jove La Masia; i el Karaoke a l’Espai Can Llopart (Centre Cívic Vista Alegre).

El programa d’activitats i emplaçaments d’aquesta tercera edició del programa és el següent:

Divendres

1.Tonificació i/o musculació (CEM Can Roca) – de 22.30 a 2 hores

2.Futbol (CEM Can Roca) – de 23.30 a 2 hores

Dissabtes

1.Bàsquet i vòlei (Poliesportiu Municipal de Can Vinader) – de 22.30 a 2 hores

2.Lasertag (Parc del Castell) – de 23 a 1 hores, únicament els dies 4 de maig, 1 de juny, 29 de juny i 13 de juliol

3.Cinema (Centre Cívic Vista Alegre) – de 22 hores fins a final de la sessió, els dies 11 de maig (“Fast and furious X”), 8 de juny (“Spiderman No Way Home”), 22 de juny (“Bullet train”) i 20 de juliol (“One Love. Bob Marley”)

4.Torneig de futbolí (Espai Jove La Masia) – de 22 a 1 hores, els dies 18 de maig, 15 de juny i 6 de juliol

5.Karaoke (Espai Can Llopart-Centre Cívic Vista Alegre) – de 23 a 1 hores, el dia 25 de maig

A més, els dies 26 i 27 de juliol (de 22 a 6 hores) es faran sengles tornejos de futbol (CEM Can Roca) i de bàsquet i vòlei (Poliesportiu Municipal de Can Vinader). Cada torneig, durant 8 hores, permetrà participar a un màxim de 100 persones en equips que han de ser mixtes (participació mínima d’un 30% de noies).

Un programa que va aplegar més de 1.500 persones l’any passat

El programa va sumar l’any passat un total de 1.554 participants entre el 2 de juny i el 28 d’octubre (amb descans durant el mes d’agost). Es van repartir de la següent forma: Esports Indoor (620 participants), Lasertag (310), Gamer space (251), Tonificació i musculació al CEM Can Roca (250) i Grafitti (123).

El mes que va comptar amb major assistència va ser setembre (amb 489 participants), seguit de juliol (409), juny (356) i octubre (300).

Unes activitats reconegudes en l’àmbit català

El programa “A la nit, una altra moguda (Canvi en el model d’oci dels joves)” ha sigut reconegut per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals i ha estat inclòs al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP).

Poden consultar tota la programació al següent ENLLAÇ (ISSUU) 

Poden escoltar l'entrevista realitzada a Ràdio Castelldefels (98.0FM i radiocastelldefels.org) a la coordinadora del programa d'activitats, Ángela Rubí: