Punt i final a la 6a edició de la Hackaton sobre Restauració Sosnible

Un cop més se centra en el sector de la restauració i hi participen diverses escoles d’hostaleria, a l’alumnat de les quals se l’ha nstat a aportar solucions innovadores per afrontar el repte del malbaratament alimentari en aquesta baula de la cadena alimentària.

Les sessions amb els i les alumnes s'han dut a terme durant el mes de març a l'Escola d'Hostaleria d'Osona, l?Escola d'Hostaleria de Figueres, l'Escola d'Hostaleria de Sitges, l'Escola Restaurant El Repartidor, l'Institut Caval Bernat l 'Escola d'Hostaleria del Pallars.

Avui 17  d’abril a Mercabarna, amb tot l’alumnat participant, s'han exposat els projectes treballats en l’àmbit de la restauració sostenible.

Com cada any, la Plataforma Aprofitem els Aliments (PAA) s’encarrega de dinamitzar les jornades, en les quals s'ha presentat la problemàtica de les pèrdues i el malbaratament alimentaris al jovent i s'han generat dinàmiques de treball i reflexió per desenvolupar idees per a la seva prevenció i reducció.