La Policia Local de Sant Fruitós de Bages comptarà amb 4 nous agents

Amb l’objectiu de reforçar la plantilla de la Policia de Sant Fruitós de Bages i poder donar resposta a les necessitats de la ciutadania, s’ha aprovat per unanimitat en el ple municipal d’aquest mes de maig, modificar la Relació de Llocs de Treball del consistori per tal d’incorporar 4 noves places d’agent per al cos de la Policia Local Municipal.

D’aquesta manera, el cos passarà a disposar de 15 places d’agent, 1 plaça de vigilant, 3 places de caporal i 1 de sergent.

En els últims deu anys, la plantilla de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages no havia ampliat cap efectiu, tot i  que la població del municipi ha crescut en 730 habitants la darrera dècada, un augment de població que comporta la necessitat d'ampliar aquest servei essencial.

La creació d'aquestes noves places de policia van acompanyades de l'inici de les obres de la nova comissaria, que han començat fa una setmana, i que dotaran el cos d'un nou espai més modern i operatiu que és previst que pugui posar-se en funcionament a finals d’aquest any.