Sant Fruitós del Bages tindrà dos nous aparcaments

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages s'ha apropiat dos solars nous al municipi per tal de convertir-los en aparcaments municipals. Els dos aparcaments estarán situats un al centre, amb una cinquantena de places, i l’altre al polígon Sant Isidre, amb capacitat per més de 150 vehicles aproximadament.

La zona d'aparcament central es situarà al carrer Balmes, entre els carrers Doctor Barnard i Rius i Taulet. Aquest solar consta de 1.500 m2, que un cop arreglat donarà cabuda a una cinquantena de vehicles. Aquest nou pàrquing al centre del municipi dóna resposta a les zones que quedaran inoperatives al solar de la fàbrica Bertrand i Serra, on pròximament s’hi iniciaran les obres d’urbanització d'un nou parc verd. Paral·lelament, la proximitat d'aquest espai a l'escola Monsenyor Gibert també permetrà que les famílies i la comunitat educativa d’aquesta escola puguin fer-ne ús.

El segon aparcament municipal que s’arranjarà es troba ubicat al carrer Montsant, al polígon de Sant Isidre. Es tracta d’una parcel·la de gairebé 5.000 m2 i que un cop adequat podrà encabir més de 150 vehicles. L’aparcament s’habilitarà seguint la mateixa distribució que el que es troba ubicat a l’altra banda de la carretera.

L’aparcament en aquesta zona d’activitat empresarial, dóna resposta a la petició realitzada per l’Associació de Parcs d’Activitat Empresarial del municipi, per tal de dotar al polígon de més zones de pàrquing. Aquests arranjaments comportaran, a banda de la pavimentació, la instal·lació de tanques de fusta, enllumenat i la senyalització viària corresponent.