Sant Fruitós del Bages tindrà dos nous aparcaments

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages s'ha apropiat dos solars nous al municipi per tal de convertir-los en aparcaments municipals. Els dos aparcaments estarán situats un al centre, amb una cinquantena de places, i l’altre al polígon Sant Isidre, amb capacitat per més de 150 vehicles aproximadament.

La zona d'aparcament central es situarà al carrer Balmes, entre els carrers Doctor Barnard i Rius i Taulet. Aquest solar consta de 1.500 m2, que un cop arreglat donarà cabuda a una cinquantena de vehicles. Aquest nou pàrquing al centre del municipi dóna resposta a les zones que quedaran inoperatives al solar de la fàbrica Bertrand i Serra, on pròximament s’hi iniciaran les obres d’urbanització d'un nou parc verd. Paral·lelament, la proximitat d'aquest espai a l'escola Monsenyor Gibert també permetrà que les famílies i la comunitat educativa d’aquesta escola puguin fer-ne ús.

El segon aparcament municipal que s’arranjarà es troba ubicat al carrer Montsant, al polígon de Sant Isidre. Es tracta d’una parcel·la de gairebé 5.000 m2 i que un cop adequat podrà encabir més de 150 vehicles. L’aparcament s’habilitarà seguint la mateixa distribució que el que es troba ubicat a l’altra banda de la carretera.

Fakerolex is an independent British watch production and distribution company founded in 2007 by entrepreneur Antonio Chiaramonte, who had previously accumulated some experience in the conception and production of replica watches (Rolex, Omega and Breitling) in Europe.

L’aparcament en aquesta zona d’activitat empresarial, dóna resposta a la petició realitzada per l’Associació de Parcs d’Activitat Empresarial del municipi, per tal de dotar al polígon de més zones de pàrquing. Aquests arranjaments comportaran, a banda de la pavimentació, la instal·lació de tanques de fusta, enllumenat i la senyalització viària corresponent.